Logo

Lime-sorbet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
til 8-10 personer:
1 portion grundsukkerlage til Frugtis (se opskrift)
3 dl limejuice
saften af 1 citron
grøn frugtfarve (evt.)
hvidvin
Italiensk marengs af:
1 æggehvide
35 g flormelis

Kog sukkerlagen. Lad den stå 1/2 time. Kom så limejuicen, citronsaft og evt. lidt grøn frugtfarve i. Tilsæt derefter så meget hvidvin, at blandingen måler 15° Be. Lad den fryse i sorbetieren. Lige inden sorbeten er færdigfrosset, tilsættes italiensk marengs pisket af 1 æggehvide og 35 g flormelis. Rør den enten forsigtigt i med en spatel eller lad sorbetieren køre et par omgange. Lad sorbeten fryse færdig. Kom den i en plasticbeholder og lad den hærde i fryseren, indtil den skal serveres. Anret sorbeten i portionsglas.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.182 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• RababerkompotEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Ferskner med amarettiEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Ris à l'amande 3En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• RababerkompotEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os