Logo

Limemousse-tærte med kiwi

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Dej:
300 g marcipan
3 æg

Fyld:
4 blade husblas
3 æg
1 dl flormelis
1 1/2 lime
2 dl cremefraiche 18%

Riv marcipanen på råkostjernes grove side og den sammen med æggene. Hæld dejen i en tærteform med løsbund, ca. 23 cm i diameter.
Bages ved 175°C i ca. 30 min.
Er formen ikke helt tæt, kan der lægges et stykke alufolie under, så sikrer man sig at dejen ikke løber ud i ovnen.
Lad kagen afkøle. Læg husblasen i koldt vand.
Del æggene og rør blommerne med flormelis.
Skyl limefrugten, riv skallen og pres saften af.
Pisk hvider og fløde hver for sig.
Vrid husblasen op smelt den i limesaften og hæld det i under omrøring i æggemassen.
Tilsæt limeskal og cremefraiche.
Vend den piskede fløde i og derefter hviderne.
Hældes i formen og stilles koldt i ca. 3 timer.
Serveres med skiver af kiwi og purerede hindbær.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 911 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• YmerfromageEn herlig syrlig dessert på en varm dag, kunne være en gammeldags ymerdessert, serveret...
• Jordbær og vandmelonEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Æbler med abrikosmarmelade, bagteLækker dessert med æbler, havregryn og abrikosmarmelade, gerne uden sukker. Da desserten...
• YmerfromageEn herlig syrlig dessert på en varm dag, kunne være en gammeldags ymerdessert, serveret...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os