Logo

Linseskaller med citroncreme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

8 linseskaller
2 citroner
2 æg
75 g sukker
evt. flødeskum eller frugt
 
Fintrevet citronskal, citronsaft, æg og sukker kommes i en gryde (ikke aluminium - da det misfarver cremen).
Pisk ingredienserne godt sammen og fortsæt med at piske over svag varme, til cremen bliver tyk - den må ikke koge.
Hæld den færdige creme i linseskallerne.
Pynt evt. med lidt flødeskum eller frugt.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.315 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Fjern en reklame du ikke kan lide
Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Har du solceller?



Effektiv reklame - klik her