Logo

Lun æblekage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
500 g skrællede og skivede æbler
50 g hakkede mandler
50 g rasp
90 g sukker
50-100 g smeltet smør
 
Fordel æblerne i et smurt fad.
Bland mandler, rasp og sukker og rør den smeltede smør i med en gaffel.
Fordel blandingen over æblerne og stil fadet i ovnen 20 min ved 200°C.
Lad æblekagen afkøle lidt inden den serveres med flødeskum.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.292 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?