Logo

Lyn-cheesecake med jordbær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Lyn-cheesecake med jordbær


I en lille familie, hvor en stor cheesecake er for meget, er denne opskrift perfekt.

Arbejdstid: 20 min. Ikke fryse-egnet. (2-3 personer)

 

#

250 g friske jordbær

3 spsk sukker

1 usprøjtet citron

4 digestive-kiks

15 g smeltet smør

100 g flødeost naturel

1 bæger pasteuriserede æggehvider

*

 

Rens jordbærrene og skær dem i kvarter.

Vend dem sammen med 1 spsk sukker og lidt fintrevet citronskal.

Knus kiksene og vend dem sammen med smeltet smør.

Fordel dem i bunden af 2-3 glas.

Pisk flødeost sammen med 1 spsk sukker og 1 spsk citronsaft.

Pisk æggehviderne stive og pisk 1 spsk sukker i.

Vend æggehvidemassen sammen med flødeosten og fordel det over kiksene.

Top op med jordbær og server straks eller sæt desserterne i køleskabet maks. 6 timer.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 882 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?