Logo

Lyn sorbet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
100 g frosne hindbær
200 g frosne jordbær
1 tsk Tørsleffs Vanila
1 dl yoghurt naturel
50-100 g flormelis
Pynt:
Revet mørk chokolade
citronmelisse

Frosne hindbær og jordbær hældes i en food-processor. Vanila, yoghurt og flormelis tilsættes. Lad maskinen køre et par minutter, til blandingen har konsistens som sorbet is. Isen anrettes i små portionsglas. Pyntes med revet chokolade og citronmelisse.

Tips: Kan også serveres sammen med parfait-is med chokolade
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.260 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?