Logo

Lune æbler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 personer

2 stk æble
1 tsk vaniljesukker
1 tsk kanel
2 tsk smør (gerne usaltet)
vaniljeis eller cremefraiche
lidt frisk citronmelisse

Æblerne skrælles, kernehuset tages ud og de halveres. Ingredienserne fordeles i de halve æbler, som herefter bages i ovnen ved ca. 175ºC i 20 minutter, eller indtil æblerne er møre. Serveres herefter med evt. vaniljeis eller cremefraiche. Pyntes med friske blade af citronmelisse.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 877 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• ForårsfristelseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Rødløgsrelish med rabarberUdenfor sæson, kan du enten vælge frosne rabarber eller blommer
• Pandekage-lagkage med is og chokoladesauceDet ligner en lagkage, men bundene består af en kæmpe bunke pandekager, og imellem lagene...
• Muddis solbærdessertEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os