Logo

Mælkeis

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Helado de leche (4 personer)
 
1 dl økologisk uhomogeniseret mælk
1/2 l. koncentreret mælk (1)
150 g fløde
150 g glukose
150 g sukker
150 g mælkepulver
37 g dextrose
 
Varm mælken op med glukose, til glukosen er helt opløst.
Tilsæt resten af ingredienserne og bland godt.
Si cremen og kør den på isma­skinen.
 
(1) Koncentreret mælk:

Reducér 1 l. sødmælk ved meget lav varme til 1/2 l. kon­centreret mælk. Med denne fremgangsmåde bliver mælken tykkere og får en mere intens smag.
 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.045 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Amerikansk frugtcremedessertEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• KokosisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Avocadodessert 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Amerikansk frugtcremedessertEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os