Logo

Müsli kvark - diabetiker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Sødt til dessert

Sødt til dessert

 

250 g kvark

30 g fibermüsli

1 spsk ahornsirup

2 spsk hørfrø

6 jordbær

1 kiwifrugt

*

A. Rør kvarken med mysli og sirup.

Hæld den i portionsskåle og drys hørfrø over.

 

B. Skyl jordbærrene og halver dem.

Skræl kiwien og skær den i tynde skiver.

Pynt myslikvarken med frugt og bær.

Madopskrift billede

Per Portion 661/157 kJ/kcal. 10 g protein. 3 g fedt. 10 g kulhydrat. 4 g fibre.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.641 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her