Logo

Mager mousse med kirsebær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

300 g ricotta
1-2 spsk kirsebærlikør
1 spsk mandellikør
1 ½ spsk honning
½ tsk vaniljesukker
3 dl kirsebær, friske
1 dl mørk chokolade, reven

Kør ricottaosten i en køkkenmaskine eller med en el-pisker til den er blevet luftig, 3-4 min.
Bland likør, honning og vaniljesukker i.
Del kirsebærrene og tag stene ud. Vend forsigtigt kirsebærrene i osteblandingen.
Hæld det op i en skål og stil den i køleskabet, så mousseen stivner. Drys reven chokolade over lige inden serveringen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.720 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?


Effektiv reklame - klik her