Logo

Mager mousse med kirsebær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
300 g ricotta
1-2 spsk kirsebærlikør
1 spsk mandellikør
1 1/2 spsk honning
1/2 tsk vaniljesukker
3 dl kirsebær, friske
1 dl mørk chokolade, reven

Kør ricottaosten i en køkkenmaskine eller med en el-pisker til den er blevet luftig, 3-4 min.
Bland likør, honning og vaniljesukker i.
Del kirsebærrene og tag stene ud. Vend forsigtigt kirsebærrene i osteblandingen.
Hæld det op i en skål og stil den i køleskabet, så mousseen stivner. Drys reven chokolade over lige inden serveringen.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 925 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Salmonellafri koldskål med jordbærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• GelerandEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Stikkelsbærtærter med sprødt sukkerlagDe fine små tærter er fyldt med friske stikkelsbær og blød vaniljecreme. På toppen er et...
• Salmonellafri koldskålEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os