Logo

Maizenabudding

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
50 g Maizena
2 + 5 dl mælk
2 stk æggeblommer
50 g sukker
2 stk æggehvideskum
3 stk bitre mandler
 
Rør æggeblommerne godt med sukkeret, tilsæt melet, 2 dl mælk og det stødte mandler.
Kg resten af mælken og rør den i det øvrige, sæt det hele over varmen og pisk i det, indtil grøden er jævn og på kogepunktet.
Bland æggehvideskum i og hæld straks grøden op i en vædet skål.
Spises kold med saftsauce el. frugtkompot.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.098 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Fransk kirsebær dessertEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Rå æblekage 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Chokoladefondue med frugt og nødderEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Brombær med råcremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!