Logo

Maizenabudding med saftsauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
8 dl mælk
5 spsk Maizenamel
2 spsk sukker
1 æg
½ citron
 
Saftsauce:
1 ½ dl solbærsaft
2 ½ dl vand
4 tsk kartoffelmel
 
Bland mælk, Maizenamel og sukker i en kasserolle. Lad det koge op under stadig omrøring og tag derefter kasserollen fra varmen.
Pisk ægget sammen og hæld det i kasserollen.
Lad cremen køle i 10-15 min.
Skyl citronen i varmt vand og riv derefter det yderste gule af skallen.
Bland citronskal i cremen, rør godt rundt og hæld cremen i en stor skål
eller i portionsskåle.
Lad cremen blive helt kold.
Hæld saft, vand og kartoffelmel i en kasserolle og lad det koge op under stadig omrøring.
Lad saucen køle lidt inden serveringen.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.519 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?