Logo

Makronis med chokolade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
6 æggeblommer
41/2 spsk sukker
210 g knuste makroner
120 g hakket mørk chokolade
¾ dl kold stærk kaffe
4 æggehvider
½ ltr.piskefløde

Æggeblommer og sukkeret piskes sammen.
Chokoladen hakkes med en kniv i passende stykker.
De knuste makroner, chokoladen og kaffen blandes i æggemassen.
Æggehviderne og piskefløden piskes hver for sig stive og vendes forsigtigt i.
Ismassen hældes i en stor springform og kommes i fryseren.
Isen skal tages op ca. 20 min. før servering. Pyntes med frisk frugt.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.597 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• - Juleaften En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kastaniemousse med nøddebunde og appelsinsauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Appelsindessert 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• - Juleaften En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!