Logo

Makronis med chokolade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
6 æggeblommer
41/2 spsk sukker
210 g knuste makroner
120 g hakket mørk chokolade
¾ dl kold stærk kaffe
4 æggehvider
½ ltr.piskefløde

Æggeblommer og sukkeret piskes sammen.
Chokoladen hakkes med en kniv i passende stykker.
De knuste makroner, chokoladen og kaffen blandes i æggemassen.
Æggehviderne og piskefløden piskes hver for sig stive og vendes forsigtigt i.
Ismassen hældes i en stor springform og kommes i fryseren.
Isen skal tages op ca. 20 min. før servering. Pyntes med frisk frugt.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.006 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her