Logo

Makrontærte med frugt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Arbejdstid: 10 min. Bagetid: ca. 30 min. Ikke fryse-egnet
(4 personer)

100 g mandler
50 g makroner
150 g flormelis
3 æggehvider
Fyld: flødeskum, henkogt frugt og nøddeflager

Hak mandlerne meget fint og knus makronerne.
Bland begge dele med flormelisen.
Pisk æggehviderne stive og vend dem i.
Kom det i en springform uden bund og bag det ved 175ºC i ca. en halv time - bunden skal være helt sprød og tør, er den ikke det, så giv den lidt mere i ovnen.
Lad bunden svale helt, inden flødeskum lægges på.
Kom henkogt frugt over og drys med nøddeflager.
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.381 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?