Logo

Makron-æblekage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Arbejdstid: 20 min. Ikke fryse-egnet
(8 personer)

10-12 makroner
3-4 spsk portvin eller sherry
1 kg søde æbler sukker efter smag
1 appelsin
50 g grofthakkede nøddekerner
2 ½ dl piskefløde
gelé

Knus makronerne groft og kom dem i serveringsskålen.
Dryp med portvin eller sherry.
Riv æblerne på den grove side af råkostjernet og bland dem med sukker og appelsinsaft.
Kom dem pa makronerne.
Drys de hakkede nøddekerner på.
Pisk fløden stiv og kom den over.
Pynt med gelé og nøddekerner.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.941 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?