Logo

Mandel-æblekage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1/2 kg æbler
50 g sukker
1 dl sherry
1/2 tsk vanilje

Dej:
3 æg, delte
3 spsk sukker
75 g smør
50 g smuttede, hakkede mandler
1/4 tsk bagepulver
2 dl piskefløde, pisket til flødeskum
1/2 tsk vanilje

Æblerne skylles, skrælles og skæres i både. Blomst, stilk og kernehus fjernes. Æblebådene dampes møre i sukker og vin under låg. Vanila tilsættes. Æblerne lægges i ovnfast, smurt fad. Æggeblommer og sukker røres godt. Smeltet smør og mandler tilsættes. Æggehviderne piskes stive med bagepulveret og blandes forsigtigt i. Dejen hældes over æblerne. Bages 1/2 time ved 200º. Flødeskum smagt til med Vanila serveres til.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.011 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Fars kyllinger + Bagt frugtEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• RejemousseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Fromage med kardemommeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Farserede æbler i cognacEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os