Logo

Mandel-æblekage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1/2 kg æbler
50 g sukker
1 dl sherry
1/2 tsk vanilje

Dej:
3 æg, delte
3 spsk sukker
75 g smør
50 g smuttede, hakkede mandler
1/4 tsk bagepulver
2 dl piskefløde, pisket til flødeskum
1/2 tsk vanilje

Æblerne skylles, skrælles og skæres i både. Blomst, stilk og kernehus fjernes. Æblebådene dampes møre i sukker og vin under låg. Vanila tilsættes. Æblerne lægges i ovnfast, smurt fad. Æggeblommer og sukker røres godt. Smeltet smør og mandler tilsættes. Æggehviderne piskes stive med bagepulveret og blandes forsigtigt i. Dejen hældes over æblerne. Bages 1/2 time ved 200º. Flødeskum smagt til med Vanila serveres til.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 923 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Jordbær i Champagne sabayonne og jordbær-rabarber sorbet...En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Æblekompot med marengsEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Jordbærtærte, bittersød med mascarponecremePrøv denne bittersøde jordbærtærte med mørdejsbund med lækker mascaponecreme som dessert...
• Jordbær i CointreauEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Fortæl dine venner om os