Logo

Mandelæbler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
6 æbler
25 g smør eller margarine
5 spsk sukker
100 g mandler
2 spsk hvedemel
2 spsk mælk
 
Æblerne skrælles, kernehus, stilk og blomst fjernes og æblerne skæres i tynde både.
Æblerne lægges i et smurt ovnfast fad.
Mandlerne hakkes, de kan evt. smuttes, men det er ikke nødvendigt. Smørret smeltes, og sukker og mandler blandes heri.
Hvedemel og mælk tilsættes, og blandingen koges op.
Fordel mandelblandingen over æblerne.
Sæt æblerne i en 225°C varm ovn, til æblerne er møre, og mandlerne er blevet lysebrune.
Serveres lune med flødeskum.
 
Tips: Mandelæblerne kan også tilberedes i engangs-aluforme, som så afkøles og dybfryses. Kagen tøs op i ovnen og serveres lun. 
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.135 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?