Logo

Mandelæbler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

6 æbler
25 g smør eller margarine
5 spsk sukker
100 g mandler
2 spsk hvedemel
2 spsk mælk
 
Æblerne skrælles, kernehus, stilk og blomst fjernes og æblerne skæres i tynde både.
Æblerne lægges i et smurt ovnfast fad.
Mandlerne hakkes, de kan evt. smuttes, men det er ikke nødvendigt. Smørret smeltes, og sukker og mandler blandes heri.
Hvedemel og mælk tilsættes, og blandingen koges op.
Fordel mandelblandingen over æblerne.
Sæt æblerne i en 225°C varm ovn, til æblerne er møre, og mandlerne er blevet lysebrune.
Serveres lune med flødeskum.
 
Tips: Mandelæblerne kan også tilberedes i engangs-aluforme, som så afkøles og dybfryses. Kagen tøs op i ovnen og serveres lun. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.595 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?



Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her