Logo

Mandelæbler i stegeso

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

8 mellemstore æbler
75 g mandelsnitter
100 g sukker
2 æg
2 spsk rasp
brunt sukker
mandelflager
       
Skræl æblerne og stik kærnehuset ud.
Stil dem i den gennemfugtede stegeso.
Bland mandelsnitterne med halvdelen af sukkeret og kom det i æblerne.
Pisk resten af sukkeret med æggene, så det skummer.
Kom rasp i og fordel det over æblerne.
Bag æblerne ved 250ºC i 35-45 minutter, til de er møre.
Strø brunt sukker på æblerne og drys mandelflager på.
Lad gryden stå i ovnen et øjeblik uden låg, så sukkeret glaserer.
 
Tips: Til desserter er det nødvendigt at have en stegeso, der udelukkende
anvendes til de søde ting.
De er meget ømfindtlige og kan derfor tage smag af det der har været i
en stegeso, som anvendes til andre kraftigt smagende retter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.827 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Fjern en reklame du ikke kan lide
Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her