Logo

Mandelkage med kærnemælksskum

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Mandelkage med kærnemælksskum

Er kirsebær også en af dine favoritter i sommermånederne? Så prøv denne lækre og sprøde mandelkage med kærnemælksskum.

 

20 kirsebær, gerne van eller en anden sød sort

Mandelbund:
150 g smør
150 g sukker
150 g marcipan
150 g æg
40 g hvedemel
10 g kakao

Kærnemælkscreme:
150 ml piskefløde, let pisket
50 g sukker
1 stang vanilje
2 blade husblas

125 ml kærnemælk
125 ml yoghurt, græsk

 

Mandelbund:

Rør blødt smør og sukker sammen, og tilsæt resten af ingredienserne.

Bag i en smurt ringform ved 160°C i 30 min.

Tag formen ud, og køl bunden af i formen.

 

Husblas opblødes, smelter i lidt vand sammen med vaniljen i et vandbad
Vend den let piskede fløde med den opløste husblas og vanilje.

Kærnemælk og yoghurt tilsættes og foldes i.

Lav en krave af bagepapir til ringformen med mandelbunden.

Hæld cremen i, og stil den i fryseren i ca. 6 timer. Rør af og til.

 

Kirsebær halveres og befries for sten.

Tag kagen ud, og pynt den med kirsebær.

--

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.381 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• FrugtsalatDesserten er en saftig salat af friske frugter, der på denne tid af året er importerede
• Solbær sauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Guf til is 3En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• FrugtsalatDesserten er en saftig salat af friske frugter, der på denne tid af året er importerede
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os