Logo

Mandeltoppe 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

(20-30 toppe)
500 g ren rå marcipan,
lidt lunkent vand,
4 æggehvider,
1 tsk vaniljeessens,
1 spsk friskpresset citronsaft,
evt. rosenvand,
20-30 hele smuttede mandler,
ekstra flormelis.

Rør marcipanen med en smule lunkent vand.
Den skal stadig være rimelig fast i konsistensen.
Pisk æggehviderne stive, tilsæt vaniljeessens og citronsaft og bland det med marcipanen (tilsæt om nødvendigt mere vand).
Lad blandingen hvile i 15 minutter.
Form små toppe og sæt dem på en bageplade med bagepapir.
Stik en enkelt hel mandel ind i hver top.
Bag toppene ved 1800 i 20-25 minutter, til de er let gyldne.
Køl mandeltoppene af, stænk dem evt. med rosenvand og drys med rigeligt flormelis ved servering.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.389 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvor tit spiser du fisk til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her