Du er her:
Forside
> Mandeltoppe 2
Mandeltoppe 2
Print med billeder
Print uden billeder
Tweet
(20-30 toppe)
500 g ren rå marcipan,
lidt lunkent vand,
4 æggehvider,
1 tsk vaniljeessens,
1 spsk friskpresset citronsaft,
evt. rosenvand,
20-30 hele smuttede mandler,
ekstra flormelis.
Rør marcipanen med en smule lunkent vand.
Den skal stadig være rimelig fast i konsistensen.
Pisk æggehviderne stive, tilsæt vaniljeessens og citronsaft og bland det med marcipanen (tilsæt om nødvendigt mere vand).
Lad blandingen hvile i 15 minutter.
Form små toppe og sæt dem på en bageplade med bagepapir.
Stik en enkelt hel mandel ind i hver top.
Bag toppene ved 1800 i 20-25 minutter, til de er let gyldne.
Køl mandeltoppene af, stænk dem evt. med rosenvand og drys med rigeligt flormelis ved servering.
Gem i Min Kogebog
Opret din egen Kogebog
Forrige: Mandelskåle
Næste: Mandeltærte med blommer og vanilleis
Klik på den smiley du vil give denne side
Brugernes vurdering
5,0
(
1
stemmer)
Siden er blevet set 848 gange -
Se og skriv kommentarer herunder
.
• Friskost-is
En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Saftfromage 2
En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Gammeldags æblekage med stoutcreme
Æblekage er en supernem dessert, som altid vækker begejstring hos både store og små. Anret...
• Friskost-is
En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?
Brød / toast
Frugt
Grød
Havregryn
Mysli
Yoghurt / skyr
Stem
Del
Afstemning
Hvad spiser du til frokost?
Burger / pølser
Omelet m grønsager
Salat / grønsager
Smørrebrød
Varm mad
Stem
Del
Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?
Fisk
Hakkebøf med løg
Kylling
Lasagne
Medisterpølse
Millionbøf
Pasta med kødsauce
Stegt flæsk, persillesovs
Vegetarisk
Stem
Del
Se alle vores afstemninger her...
Lav en flot hjemmeside
med dine egne opskrifter
Kommentarer og debat mellem læsere
Navn
*
:
E-mail
*
:
Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
Kommentar
*
:
Få besked når der kommer en ny kommentar til denne artikel
Modtag nyhedsbrev fra madABC.dk
Vis alle kommentarer...
Min Kogebog
×
Min Kogebog
×
Allerede bruger
E-mail
Password
Glemt password
Ny bruger
E-mail
Password
Gentag password
Navn på bog
Post nr.
Køn
K
M
Fødselsdato
Tlf.
Min Kogebog
×
Du er nu logget ind og siden er tilføjet til din Kogebog
Madplan
Tøm køleskab
Mad til 1
Mad 30 min
Sæson
Råvarer
Info+gode råd
Grill +
Morgen
Frokost
Forret
Suppe
Aftensmad
Menuer
Dessert
Natmad/tapas
Drikke
Okse
Kalv
Gris
Lam
Fjerkræ
Vildt
Fisk
Skaldyr
Pølser
Grønsager
Tilbehør
Salater
Pasta/ris
Sauce
Buffet
Brød/boller
Kager
Børnemad
Dyremad
Spis ude
Brugsanvisning
Alkoholtester
Kalorieberegner
Min kogebog
Årstider
Forår
Sommer
Efterår
Vinter
Tema
Gl. dansk
Højtider
Fest
Nytår
Pinse
Påske
Mors dag
Fars dag
Halloween
Jul
Mortensaften
Køkkenudstyr
Fondue
Stegeso
Wok
Dyremad
Hundemad
Kattemad
Natur og friluft
Båd/sejler
Camping
Picnic/skovtur
Konservering
Ryge/salte
Syltning/saft
Muligheder
Hakket kød
Is/sorbet
Brunch
Fastfood
Frugt
Gryderet
Grød
Dip/dressing
Madpakker
Ost / æg
Smørrebrød
Snacks
Sushi
Bage og dessert
Bagværk
Cupcake/muffin
Kage/tærte
Lagkage/roulade
Madtærter
Omelet
Pandekage/vafler
Skærekage
Småkage/kiks
Diæt - Fedtfattig
Slankeret
♥-venlig
Diabetiker
Veganer
Vegetar
Andre lande
Afrika
Amerika
England
Frankrig
Grækenland
Indien
Italien
Mexico
Middelalder
Spanien
Tyskland
Østen
Østeuropa
Tilmeld nyhedsmail her
Nyeste kommentarer
Bente
Jeg vil lige spøge om hvor stor en kage chokoladeglasuren kan dække ?
Nini Frimodt Bjørnsson
Fantastiske opskrifter, jeg må se noget mere på disse opskrifter
Vagn
I stedet for at koge grøden i bunden af grøden, kan man komme blandingen i en skål og sætte den på indsatsen og give den 1-2 min...
Thomas Benjamin Kybe
Hej Denne ret skal prøves, den lyder enkel og forstålig, den er lige til at gå til.....
Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?
Chokoladekage
Citronfromage
Frisk frugt
Isanretning
Stem
Del
Se alle vores afstemninger her...
Fortæl dine venner om os