Logo

Mandelskåle

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

2 poser (100 g) mandelflager
200 g  smør eller margarine
1 1/2 dl  sukker
1  æg
4 dl  hvedemel
Linseforme

 
Hak mandelflagerne i en blender.
Rør fedtstof og sukker smidigt.
Tilsæt mandlerne, ægget og det meste af melet.
Ælt dejen på bordet sammen med resten af melet.
Lad dejen hvile køligt i minimum en time.
Rul dejen ud til en pølse og del i små stykker.
Beklæd formene med dejen, formene behøver ikke at blive smurt.
Bages midt i ovnen ca. 8 min.
Tag straks kagerne ud af formene.
Serveres med creme eller flødeskum og syltetøj.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.211 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• BaronessepærerSpændende dessert med pærer og husblas. Desserten pyntes med brombær og hakkede mandler....
• MarcipanpærerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Butterdej med chokolade, nougat og appelsinsauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• BaronessepærerSpændende dessert med pærer og husblas. Desserten pyntes med brombær og hakkede mandler....
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os