Logo

Mandelskåle

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 poser (100 g) mandelflager
200 g  smør eller margarine
1 ½ dl  sukker
1  æg
4 dl  hvedemel
Linseforme

 
Hak mandelflagerne i en blender.
Rør fedtstof og sukker smidigt.
Tilsæt mandlerne, ægget og det meste af melet.
Ælt dejen på bordet sammen med resten af melet.
Lad dejen hvile køligt i minimum en time.
Rul dejen ud til en pølse og del i små stykker.
Beklæd formene med dejen, formene behøver ikke at blive smurt.
Bages midt i ovnen ca. 8 min.
Tag straks kagerne ud af formene.
Serveres med creme eller flødeskum og syltetøj.

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.484 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?