Logo

Mandelskåle

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 poser (100 g) mandelflager
200 g  smør eller margarine
1 ½ dl  sukker
1  æg
4 dl  hvedemel
Linseforme

 
Hak mandelflagerne i en blender.
Rør fedtstof og sukker smidigt.
Tilsæt mandlerne, ægget og det meste af melet.
Ælt dejen på bordet sammen med resten af melet.
Lad dejen hvile køligt i minimum en time.
Rul dejen ud til en pølse og del i små stykker.
Beklæd formene med dejen, formene behøver ikke at blive smurt.
Bages midt i ovnen ca. 8 min.
Tag straks kagerne ud af formene.
Serveres med creme eller flødeskum og syltetøj.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.117 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Fjern en reklame du ikke kan lide
Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvor tit spiser du oksekød til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her