Logo

Mango-banan-shake

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Cremet, blid og blød: et himmelsk middel mod vinterdepressioner!

Cremet, blid og blød: et himmelsk middel mod vinterdepressioner!

Til 2 portioner. Tilberedning: 10 min.

 

1 banan

250 g mangofrugtkød

1,5 dl letmælksyoghurt naturel

2,5 dl mælk

1 tsk kanel

½ tsk stødt ingefær

1 dl piskefløde

 

Banan og mangofrugtkød pureres fint med stavblenderen sammen med yoghurt, mælk, kanel og stødt ingefær.

Piskefløden piskes halvstiv.

Fyld shaken i 2 afkølede glas og server den med en klat flødeskum på toppen, der drysses med lidt kanel.

 

Pr. portion: 10 g protein, 20 g fedt, 36 g kulh. = 370 kcal (1553 kj)

--
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.764 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?