Logo

Mango-creme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

6 blade husblas
2 velmodne mangofrugter
2 æg
¾ dl sukker
2 spsk citronsaft
1 spsk cognac
Pynt: kokosflager og flødeskum
 
Blød husblasen op i rigeligt koldt vand i ca. 10 minutter.
Smelt den i en lille gryde ved svag varme.
Skræl frugterne og fjern kernerne.
Mos/purér frugtkødet i blender eller foodprocessor.
Del æggene.
Bland æggeblommer, sukker og cognac med frugtmosen.
Tilsæt under omrøring husblasen i en tynd stråle.
Pisk æggehviderne og vend dem forsigtigt i mosen.
Fordel mango-cremen i portionsglas og stil den koldt.
Serveres med kokos og flødeskum.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.604 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?


Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her