Logo

Mango-creme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
6 blade husblas
2 velmodne mangofrugter
2 æg
3/4 dl sukker
2 spsk citronsaft
1 spsk cognac
Pynt: kokosflager og flødeskum
 
Blød husblasen op i rigeligt koldt vand i ca. 10 minutter.
Smelt den i en lille gryde ved svag varme.
Skræl frugterne og fjern kernerne.
Mos/purér frugtkødet i blender eller foodprocessor.
Del æggene.
Bland æggeblommer, sukker og cognac med frugtmosen.
Tilsæt under omrøring husblasen i en tynd stråle.
Pisk æggehviderne og vend dem forsigtigt i mosen.
Fordel mango-cremen i portionsglas og stil den koldt.
Serveres med kokos og flødeskum.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.174 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• ApfelstrudelEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• KrumkagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Bananer på grillenSpændende dessert med banan, der kunne være perfekt en lun sommeraften, da retten skal...
• ApfelstrudelEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os