Logo

Mangofrugt roulade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Fragilite bund på ca. 20-25 cm.
Mangocreme:
30 g kagepulver
1,5 dl mælk
200 g mangopuré
2 blade husblas

Fragilite bund på ca. 20-25 cm.
Mangocreme laves af:
30 gram kagepulver rørt med 1,5 dl mælk og 200 gram mangopuré.
Til sidst røres 2 udblødte smeltede husblas blade i cremen.
Cremen smøres på bunden og rulles i viskestykke. Skal hvile i 12 timer.
Anrettes i skiver på tallerken med frugt.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.594 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her