Logo

Mangosorbet med romrosiner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
6-700 g modne mangofrugter
3 dl vand
saft af ½ citron
3 æggehvider
3 spsk sukker
1 dl rosiner
½ dl rom

Frugtkødet løsnes fra kernerne med en skarp kniv. Skær kødet i mindre både.
Kør det hele til en mos i en køkkenmaskine. Bland mosen med vand og citronsaft. Hæld blandingen i en skål og lad den stå i fryseren i ca 1 time, til sorbeten er halvt frossen.
Pisk æggehviderne til hårdt skum og tilsæt sukker under fortsat piskning. Blandt æggehvideskummet i den halvfrosne sorbetmasse.
Stil sorbeten tilbage i fryseren og lad den stå ca 2 timer.
Rør i den af og til, så konsistensen bliver jævn og smidig.
Læg rosinerne i rom og lad dem ligge og trække lidt.
Anret sorbeten i kolde portionsglas eller på tallerkner og hæld romrosinerne over. Servér straks, da sorbet smelter hurtigere end almindelig is.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.208 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?