Logo

Marcipanpærer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Arbejdstid: 20 min. Bagetid: 15 min. Ikke fryse-egnet
(6 personer)

6 pærer
5 dl vand
1 stang vanilje
200 g sukker
lidt æggehvide
300 g marcipan
Tilbehør: flødeskum

Skræl pærerne og tag kernehuset ud med en udstikker.
Bring vandet i kog med flækket vanilje og sukker.
Lad lagen koge lidt ind.
Kom pærerne i og lad dem simre ganske kort.
Tag dem op med en hulske og lad dem dryppe godt af.
Rul marcipanen ud mellem to stykker folie eller bagepapir.
Pensl pærerne med æggehvide og pak hver pære ind i marcipan.
Sæt dem side om side i et ovnfast fad og bag dem ved 200ºC i et kvarter.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 958 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Jordbærkoldskål med honningEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• ØrredmousseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kastaniemousse med nøddebunde og appelsinsauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Jordbærkoldskål med honningEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os