Logo

Marcipanpærer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Arbejdstid: 20 min. Bagetid: 15 min. Ikke fryse-egnet
(6 personer)

6 pærer
5 dl vand
1 stang vanilje
200 g sukker
lidt æggehvide
300 g marcipan
Tilbehør: flødeskum

Skræl pærerne og tag kernehuset ud med en udstikker.
Bring vandet i kog med flækket vanilje og sukker.
Lad lagen koge lidt ind.
Kom pærerne i og lad dem simre ganske kort.
Tag dem op med en hulske og lad dem dryppe godt af.
Rul marcipanen ud mellem to stykker folie eller bagepapir.
Pensl pærerne med æggehvide og pak hver pære ind i marcipan.
Sæt dem side om side i et ovnfast fad og bag dem ved 200ºC i et kvarter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.850 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Er solceller en klam fidus og bondefangeri?




Effektiv reklame - klik her