Logo

Marcipanmousse

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Marcipanmousse

 

Til dessert en lækker mousse med appelsin og marcipan måske har du lidt marcipan tilovers fra jul. Arbejdstid: 30 min. Hviletid: ca. 2 timer 4 personer

 

#

2 blade husblas

2 spsk citronsaft

1 økologisk appelsin

75 g rå ren marcipan

1½ dl piskefløde

3 æg

50 g sukker

½ stang vanilje

Tilbehør:

appelsinskiver eller syltede kirsebær

*

 

Læg husblas i blød i koldt vand i ca. 5 min.

Knug vandet ud.

Kom udblødt husblas og citronsaft i en skål og smelt den over et kogende vandbad.

Tag den af varmen.

 

Vask appelsinen og riv skallen fint.

Riv marcipanen groft. Pisk fløden til blødt skum.

 

Pisk æg, sukker og vaniljekorn til en tyk og luftig creme 5-10 min. med en håndmikser.

 

Tilsæt appelsinskal og rør den let afkølede husblas i æggeskummet.

Vend straks marcipan og flødeskum i med en dejskraber og fordel moussen i portionsglas.

Sæt dem i køleskabet i ca. 2 timer, så marcipanmoussen stivner.

 

Server med appelsinskiver eller syltede kirsebær.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 631 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?