Logo

Marcipanmarmor med solbær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

100 g solbær
75 g sukker
400 g marcipan
300 g mørk chokolade
40 g kakaopulver

Bær og sukker blandes og trækker et par timer. Bærrene æltes sammen med en tredjedel af marcipanen. Resten af marcipanen hakkes groft, og det hele vendes sammen.
Rul massen ud i 4 cm tykke stænger og sæt dem i fryseren et par timer.
Chokoladen smeltes i vandbad. Stængerne vendes i kakao, mens de stadig er lidt fugtige. Serveres i skiver på ca. 1 cm.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.515 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her