Logo

Marengsmedalje med moccacre­me, Chokoladetærte...

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Ananassor­bet, Hindbærsauce og friske frug­ter. 

Marengsmedalje:
1 dl æggehvider
200 gram flor­sukker
50 gram mørk chokolade
 
1. Æggehviderne piskes stive. Kom sukker i. Pisk det stift.
2. Vend det fint hakkede chokola­de i.
Sprøjtes på bagepapir. Bages en time ved 100°.
 
Moccacreme:
1 dl cremefraiche
1 dl fløde
1 spsk Nescafe
1 spsk flormelis.
 
1. Bland og pisk stift. Læg medal­jerne sammen med cremen.
 
Chokoladetærte:
1 ⅓ dl kaffe
250 gram mørk chokolade
200 gram sukker
200 gram smør
4 æg.
 
1. Kog kaffe og sukker op. Rør chokoladen i, og derefter smør.
2. Tag gryden af blusset og rør æg i. Kom i tærteform eller spring­form.
3. Bag i ovn ved 150° i ca. 45 mi­nutter.
 
Ananassorbet:
Ca. 1 kg frisk ananas
5 dl vand
350 gram sukker.
 
1. Skræl ananassen og skær den i stykker.
2. Blend den med sukkerlagen. Sigt og sæt den i fryseren.
3. Pisk sorbet'en med elpiskeren under indfrysningen.
 
Hindbærsauce:
250 gram friske eller frosne hind­bær
100 gram sukker
½ dl vand.
 
1. Sukker og vand koges til lage. Køl af.
2. Blend hindbær med lage og sigt saucen.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.233 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her