Logo

Marengsreder med fyld

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
3 æggehvider
100 g sukker

Fyld:
1 lillebæger cremefraiche 18 %
100 g tyttebær
100 g sukker
1 lilleklase vindruer

Pisk æggehviderne helt stive og pisk derefter sukkeret i lidt af gangen, til marengsmassen er ret stiv.
Kom den i en sprøjtepose og sprøjt marengsreder.
Lad dem stivne i ovnen ved 130ºC i ca. 30 min.

Lad tyttebærene koge i 4-5 min. Med sukker.
Lad det svale.
Bland det i cremefraiche sammen med halve udkernede vindruer.

Fordel fyldet i marengsrederne.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.858 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?