Logo

Marinerede jordbær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Arbejdstid: 5 min. Marineringstid: 1 time Ikke fryse-egnet
(6 personer)

½ kg jordbær
3-4 spsk sukker
saft fra 2 appelsiner
3-4 spsk appelsinlikør
Tilbehør:
råcreme eller flødeskum

Skyl jordbærrene og nip blomsten af.
Skær bærrene i skiver og kom dem i en skål.
Drys sukker over og hæld appelsinsaft og likør på.
Lad dem trække hermed 1 time.
Server dem kolde evt. med råcreme eller flødeskum til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.510 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvor tit spiser du fisk til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her