Logo

Marinerede brombær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

250 g brombær
3 dl vand
2 dl sukker
3 3/4 spsk appelsinsaft friskpresset
1/2 dl rom


Kog sukkerlagen af 3 dl vand og 2 dl sukker, koges ned til ca 3 dl
Mariner brombærrene i den kolde sukkerlage og smag til med lidt appelsinsaft og lidt rom og lad det stå køligt 3 timer. 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 938 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Limefromage med chokoladedrysDesserten er en frisk fromage med lime og tykmælk
• Blommer ovnsyltede En nem og fin vinterdessert, blot serveret med råcreme, flødeskum, eller blot naturel. Det...
• Melon med hindbærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Limefromage med chokoladedrysDesserten er en frisk fromage med lime og tykmælk
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os