Logo

Marinerede brombær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g brombær
3 dl vand
2 dl sukker
3 ¾ spsk appelsinsaft friskpresset
½ dl rom


Kog sukkerlagen af 3 dl vand og 2 dl sukker, koges ned til ca 3 dl
Mariner brombærrene i den kolde sukkerlage og smag til med lidt appelsinsaft og lidt rom og lad det stå køligt 3 timer. 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.195 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?