Logo

Marinerede jordbær med balsamico

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Marinerede jordbær med balsamico

Sådan spiser italienerne jordbær. Det kan lyder lidt mærkeligt, at bruge eddike i en dessert, men prøv det.


500 g jordbær i kvarte
2 spsk balsamico vineddike
Ca. 2 spsk sukker


Smag eddiken til med sukker til det søde og sure balancerer.

Vend jordbærrene i, og lad dem trække i ½ time inden de fordeles i små skåle og serveres.


Frugt pr. person: ca. 125 g

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.022 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?