Logo

Marinerede jordbær med balsamico

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Marinerede jordbær med balsamico

Sådan spiser italienerne jordbær. Det kan lyder lidt mærkeligt, at bruge eddike i en dessert, men prøv det.


500 g jordbær i kvarte
2 spsk balsamico vineddike
Ca. 2 spsk sukker


Smag eddiken til med sukker til det søde og sure balancerer.

Vend jordbærrene i, og lad dem trække i ½ time inden de fordeles i små skåle og serveres.


Frugt pr. person: ca. 125 g

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 4.259 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Copenhagen Pride have skattepenge?


Effektiv reklame - klik her