Logo

Marinerede jordbær og fersken

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
500 g jordbær
2 friske ferskner
4 tsk flormelis
2 dl hvidvin
 
Jordbærrene skylles, nippes og skæres i skiver.
Fersknerne dyppes et øjeblik i kogende vand, så de er nemme at flå.
De udstenes og skæres i skiver.
Jordbær og fersken lægges i en skål eller i portvinsglas.
De drysses med flormelis og overhældes med hvidvin.
Lad frugten marinere i ca. 30 min. i køleskabet, inden den serveres.
 
Tips: Vil man flotte sig, kan man variere desserten ved at erstatte de 2 dl
hvidvin med 1-1 ½ dl Kirsch.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.088 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?