Logo

Marinerede jordbær og fersken

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
500 g jordbær
2 friske ferskner
4 tsk flormelis
2 dl hvidvin
 
Jordbærrene skylles, nippes og skæres i skiver.
Fersknerne dyppes et øjeblik i kogende vand, så de er nemme at flå.
De udstenes og skæres i skiver.
Jordbær og fersken lægges i en skål eller i portvinsglas.
De drysses med flormelis og overhældes med hvidvin.
Lad frugten marinere i ca. 30 min. i køleskabet, inden den serveres.
 
Tips: Vil man flotte sig, kan man variere desserten ved at erstatte de 2 dl
hvidvin med 1-1 1/2 dl Kirsch.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 807 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Jordbærmousse 3En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Grøn salat med jordbær, ost og basilikumDesserten er en salat med jordbær og ost, der både er sød og salt. Passer godt til grillet...
• Tekage, BentesSelvom der kagen hedder en tekage er der ikke te i kagen, men måske hedder den sådan fordi...
• Soft-ice af frosne bær og yoghurtEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os