Logo

Marinerede jordbær med mascarpone

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
2 personer

1 bk jordbær
2 spsk hyldeblomstdrik
1 tsk sukker
1 bæger mascarpone
korn af 1 vaniljestang
ahornsirup

Bærrene renses, nippes og halveres. Lad dem trække i hyldeblomstdrik og sukker i minimum en halv time. Rør mascarponen med vaniljekorn og server den til bærrene. Dryp evt. med ahonsirup.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.083 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?