Logo

Marinerede jordbær med mascarpone

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 personer

1 bk jordbær
2 spsk hyldeblomstdrik
1 tsk sukker
1 bæger mascarpone
korn af 1 vaniljestang
ahornsirup

Bærrene renses, nippes og halveres. Lad dem trække i hyldeblomstdrik og sukker i minimum en halv time. Rør mascarponen med vaniljekorn og server den til bærrene. Dryp evt. med ahonsirup.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.981 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Chia-kakaobudding med hindbærpuré og frisk frugtIgen en god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 dejlige madopskrifter, og...
• Osteanretning ret nem1. Peberost 2. Blå Castello 3. Romtærte 4. Dansk Brie 5. Danablu 6. Fyldte peberfrugter
• Citronis med hvid chokoladesauce og pistacienødderDesserten er en frisk citronis, som du sagtens kan lave i god tid
• Chia-kakaobudding med hindbærpuré og frisk frugtIgen en god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 dejlige madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!