Logo

Marinerede jordbær med marengskys

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
400 g rensede jordbær
3 dl rødvin
1 dl rørsukker
1 spsk mynteblande
 
Marengskys:
3 æggehvider
1 dl flormelis
 
Del jordbærerne i kvarte.
Bland rødvin, sukker og mynteblade sammen i en glasskål.
Kom jordbærene i og lad dem marinere i minimum 1 time.
Marengskys:
Pisk æggehviderne stive, kom flormelis i og pisk vidre til en sej masse.
Kom massen i en sprøjtepose med stjernetyl og lav små toppe/kys på en
bageplade beklædt med bagepapir.
Kyssene tørres i ovnen ved 100ºC i ca 1 ½ time.
De må ikke blive mørke.
 
Server i høje flotte glad med massere af kys til.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.266 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?