Logo

Mazarin - den gode

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 gram mandelmasse OO
250 gram sukker
250 gram smør
4 små æg
60 gram hvedemel
 
Kør mandelmasse med sukker til en masse.
Tilsæt derefter smør, der er blødgjort.
Kør massen til en masse.
Tilsæt hvedemel og derefter æg, et af gangen.
Passer til en mellemstor springform.
Bages ved 180ºC i ca. 40 minutter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.084 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvor tit spiser du fisk til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her