Logo

Mathildepigens drøm

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 dl karamelsauce
8–10 makroner
3–4 spsk cognac eller sherry
høvlet chokolade
 
Karamelsaucen hældes i en skål, dækkes med film og stilles i fryseren ca. 45 min.
I portionsglas lægges makroner, og cognac eller sherry hældes over.
Lige inden desserten skal serveres, tages karamelsaucen op af fryseren, og
piskes tyk og skummende.
Karamelsaucen fordeles over makronerne og der pyntes med høvlet chokolade.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.647 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her