Logo

Mathildepigens drøm

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 dl karamelsauce
8–10 makroner
3–4 spsk cognac eller sherry
høvlet chokolade
 
Karamelsaucen hældes i en skål, dækkes med film og stilles i fryseren ca. 45 min.
I portionsglas lægges makroner, og cognac eller sherry hældes over.
Lige inden desserten skal serveres, tages karamelsaucen op af fryseren, og
piskes tyk og skummende.
Karamelsaucen fordeles over makronerne og der pyntes med høvlet chokolade.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 850 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Mangoparfait med sauce af solbærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Brændte figner med marcipanEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Nem isEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• MangosorbetEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os