Logo

Mathilde is

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Mathilde creme 1/2 l
1/2 l fløde
500 g rutebiler marengs (1 pose)
 
Mathilde cremen lægges i fryseren (3 timer) derefter piskes godt.
Fløden piskes stiv.
Ruterbiler mases i en pose og blandes i Mathilde cremen.
Fløden vendes i massen til det er blandet godt.
Hældes derefter i forme og stilles i fryseren ca. 4-6 timer.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.757 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kylling Provence + Banandessert med jordbærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Bara Brith Welsh fruitcake - 2 g fedtBara Brith er frugtkage, der oprindeligt stammer fra Wales. Den laves typisk med rosiner,...
• MarcipanisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Kyllinge- og valnøddemousseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os