Logo

Mathilde is

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Mathilde creme ½ l
½ l fløde
500 g rutebiler marengs (1 pose)
 
Mathilde cremen lægges i fryseren (3 timer) derefter piskes godt.
Fløden piskes stiv.
Ruterbiler mases i en pose og blandes i Mathilde cremen.
Fløden vendes i massen til det er blandet godt.
Hældes derefter i forme og stilles i fryseren ca. 4-6 timer.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.086 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Eventyr-rand med appelsinerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Ris à l'amandeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Fromage med Baileys og kaffeFindes der noget bedre end en god gammeldags fromage til dessert? Hvad enten det er...
• Eventyr-rand med appelsinerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!