Logo

Mascarponecreme med chokladetrøffel og hindbær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Creme:
3 pasteuriserede æggeblommer
4 spsk sukker
400 g mascarpone 
Fintrevet skal af 1 lime
1 spsk limesaft
1 ½ dl piskefløde
 
Chokoladetrøffel:
75 g mørk chokolade (kakaoindhold 70%)
1 ½ dl piskefløde
 
200 g friske eller knapt optøede hindbær drysset med sukker
mynte
 
Creme: Pisk æggeblommer og sukker luftigt. tilsæt mascarpone, limesaft og -skal og pisk det sammen. tilsæt fløden og pisk det til en fast creme.
Fordel cremen i 6 små glas og stil dem koldt i nogle timer.
Chokoladetrøffel: Hak chokoladen. varm fløden op. tag den fra varmen og tilsæt chokoladen.
Rør til chokoladen er smeltet og køl det noget af.
Hæld trøffelmassen over den kolde creme.
Stilles i køleskab evt. til næste dag.
Tag desserten ud af køleskabet mindst ½ time før servering, så trøflen bliver cremet.
Server med hindbær og pynt med mynte. 
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 950 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Rabarbersuppe, kold og med mynteFra foråret og langt ud på sommeren får stribevis af sure og saftige rabarberstilke ødselt...
• Fragilité med chokoladeskumEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• RåmælksbuddingEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Rabarbersuppe med vaniljeisEn iskold rabarbersuppe serveret med en kugle vaniljeis, så bliver det ikke meget bedre....
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!