Logo

Marmorfromage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 ½ dl sød hindbær- eller ribssaft
4 blade husblas
2 ½ dl piskefløde, pisket til skum
2 blade husblas
1 spsk sukker
1 tsk Vanille

4 blade husblas udblødes i koldt vand, tages op, smeltes over damp og blandes i saften. 2 blade husblas udblødes, tages op og smeltes i ½ dl kogende vand. Sukker og Vanila røres i. Husblasopløsningen hældes på en gang i flødeskummet og røres ud deri. Saften blandes i flødeskummet med et piskeris, så fromagen bliver marmoreret. Den fyldes i en skål og serveres evt. med isvafler.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.599 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Fjern en reklame du ikke kan lide
Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her