Logo

Melon, bagt, med marengs

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Lækker dessert med melon og marengs, der bages i ovenen. Er en perfekt dessert til en lun sommeraften, da den er let.  Alle typer melon kan bruges, dog er en vandmelon måske lidt for stor til formålet.

 

4 Personer

2 meloner a 500 g
1 ½ dl creme de framboise
500 g hindbær
7 spsk sukker

Marengs:
2 æggehvider
125 g sukker

Skær melonerne i halve og skrab kernerne ud. Skær frugtkødet ud med en ske og dryp stykkerne med halvdelen af hindbærsnapsen. Hæld resten over hindbærrene, der er drysses med 4 spsk sukker. Læg melonstykker og hindbær lagvis i melonskallerne. Pisk æggehviderne stive og drys sukker i lidt efter lidt. Top melonerne hermed og bag dem under forvarmet grill i 5 minutter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.110 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvordan holder du ferie i år?








Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her