Logo

Melon og ferskner med råcreme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Melon og ferskner med råcreme

Frisk og skøn salat med råcreme. Råcreme er en variant af vaniljecreme.

 

1 kg melon

3 ferskner

 

Råcreme:

1 past. æg

3 past. æggeblommer

2 dl sukker

1 vaniljestang, halveret og med løsnede korn

5 dl piskefløde

 

Råcreme: Pisk æg, sukker og vaniljekorn luftigt.

Pisk fløden til flødeskum og vend i.

 

Skræl melonen, og fjern kerner­ne.

Del frugten i både, og læg dem i en skål.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.174 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Ovnbagte ferskner En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• CitrontærterSlut en god middag af med en frisk dessert af hjemmebagte kager serveret med en færdigkøbt...
• Pærer Belle HeleneBelle betyder smuk og denne klassiske dessert er virkelig både smuk og lækker
• Ovnbagte ferskner En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!