Logo

Melonsalat med sød vin og basilikum

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Melonsalat med sød vin og basilikum

 

Her har du opskrift på en sød og dejlig melonsalat med sød vin. Det smager særdeles godt efter grillet kød. Men kan også nydes for sig.

Arbejdstid: 20 min. Trækketid: ca. 30 min. Ikke fryse-egnet. 4 personer.

 

# Ingredienser til Melonsalat med sød vin og basilikum:

2 meloner (fx 1 honningmelon og 1 galiamelon, i alt 750 g)

4 dl sød vin (tysk riesling eller sauternes)

2 håndfulde friske basilikumblade (hakkede)

*

 

Sådan laves Melonsalat med sød vin og basilikum:

Flæk melonerne og skrab kernerne ud med en ske.

Skær skrællen væk og skær melonen i mundrette stykker.

Bland dem med sød vin.

Tilsæt hakket basilikum, og lad frugtsalaten trække ca. 30 min. inden servering.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 

----------ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 370 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?