Logo

Melonsorbet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 netmelon eller galiamelon befriet for skind og kerner
½ l vand
200 g sukker
1 vaniljestang
 
Kog vandet op med sukker og vanilje, og lad det koge ind til det halve.
Stil det i køleskabet, til det er meget koldt.
Blend melonen, og smag til med sukkerlagen.
Sorbeten hældes i en skål, og stilles i fryseren.
Rør ca. hver halve time under indfrysningen (gerne med en elpisker, så
bliver isen mere luftig).
Tag sorbeten ud af fryseren ½ -1 time før serveringen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.668 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her