Logo

Melonsorbet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 netmelon eller galiamelon befriet for skind og kerner
1/2 l vand
200 g sukker
1 vaniljestang
 
Kog vandet op med sukker og vanilje, og lad det koge ind til det halve.
Stil det i køleskabet, til det er meget koldt.
Blend melonen, og smag til med sukkerlagen.
Sorbeten hældes i en skål, og stilles i fryseren.
Rør ca. hver halve time under indfrysningen (gerne med en elpisker, så
bliver isen mere luftig).
Tag sorbeten ud af fryseren 1/2 -1 time før serveringen.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 904 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Ovnbagt ananasEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• CitronsouffléUnder skorpen gemmer sig et fløjlsblødt indre som smelter på tungen. Server gerne...
• Pærer - go!En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Ovnbagt ananasEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os