Logo

Mokkamousse

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Mokkamousse
 

100 g sukker
2 dl vand
6 spsk kaffepulver, frysetørret
5 blade husblas
5 æggeblommer
5 æggehvider - brug pasteuriserede æg.
5 dl piskefløde 38%
Pynt: 4 blade frisk mynte

A. Hæld sukker med vand og kaffe i en gryde.

Tænd for blusset og bring det i kog.

Lad siruppen køle lidt af og smelt husblas i den lune kaffesirup.

B. Pisk æggehviderne. Pisk fløden til skum.

C. Når siruppen er afkølet til stuetemperatur, blandes æggeblommer, æggehvider og flødeskum.

Fold det hele sammen med kaffesiruppen og læg på køl i 2 timer.

D. Anret moussen med flødeskum og mynte.

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.882 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?