Logo

Mokkaparfait

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
3 æggeblommer
1 spsk pulverkaffe
1 spsk vand
2 ½ dl piskefløde
vaniljesukker
 
Pynt:
15 g god og bitter chokolade
1 spsk mandelflager
chokolade-moccabønner
 
Pisk æggeblommerne skummende med sukkeret.
Opløs kaffen i varmt vand og rør den i æggemassen.
Pisk fløden stiv.
Gem et par spiseskefulde til pynt.
Bland resten i æggemassen.
Hæld massen i en skål eller fordel den i 4 glas.
Frys den i 3-4 timer.
 
Pynt isen med flødeskum reven chokolade, mandelflager og chokoladebønner.
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.072 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?