Logo

Mokkaparfait

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
3 æggeblommer
1 spsk pulverkaffe
1 spsk vand
2 1/2 dl piskefløde
vaniljesukker
 
Pynt:
15 g god og bitter chokolade
1 spsk mandelflager
chokolade-moccabønner
 
Pisk æggeblommerne skummende med sukkeret.
Opløs kaffen i varmt vand og rør den i æggemassen.
Pisk fløden stiv.
Gem et par spiseskefulde til pynt.
Bland resten i æggemassen.
Hæld massen i en skål eller fordel den i 4 glas.
Frys den i 3-4 timer.
 
Pynt isen med flødeskum reven chokolade, mandelflager og chokoladebønner.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 771 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Glaserede æbler 3En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Sukkerkogte halve æbler med geléEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Hjemmelavet jordbær isEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Glaseret limonetærteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os