Logo

Mokkaparfait 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
3 æggeblommer
100 g sukker
1 spsk pulverkaffe
1 spsk vand
2 1/2 dl piskefløde
Vanillesukker

Desuden:
15 g bitter chokolade
1 spsk mandelflager
chokolade-mokkabønner

Pisk æggeblommerne skummende med sukkeret.
Opløs kaffen i varmt vand og rør den i æggemassen.
Pisk fløden stiv. Gem et par spiseskefulde til pynt.
Bland resten i æggemassen.
Hæld parfaiten i 4 glas og frys dem i ca. 3 timer.
Ved serveringen pyntes desserten med flødeskum, reven chokolade, mandelflager og chokoladebønner.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 718 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Citronpandekager med jordbærDe tynde citronpandekager smager pragtfuldt med jordbær til
• Pære og abrikosisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Eksotisk frugtsalat i ananasEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Citronpie med marengsEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os