Logo

Mokkaparfait 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 æggeblommer
100 g sukker
1 spsk pulverkaffe
1 spsk vand
2 ½ dl piskefløde
Vanillesukker

Desuden:
15 g bitter chokolade
1 spsk mandelflager
chokolade-mokkabønner

Pisk æggeblommerne skummende med sukkeret.
Opløs kaffen i varmt vand og rør den i æggemassen.
Pisk fløden stiv. Gem et par spiseskefulde til pynt.
Bland resten i æggemassen.
Hæld parfaiten i 4 glas og frys dem i ca. 3 timer.
Ved serveringen pyntes desserten med flødeskum, reven chokolade, mandelflager og chokoladebønner.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (9 stemmer)
Siden er blevet set 1.721 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Har du en airfryer?




Effektiv reklame - klik her