Logo

Momses koldskål

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 liter ymer
1 liter kærnemælk
3 æg eller 3 past. æggeblommer og 3 past. æggehvider
100 g sukker
vaniljesukker
citronsaft
 
Pisk æggeblommer med sukker.
Tilsæt 2-3 tsk vanilje og kom evt. lidt citronsaft i.
Tilsæt ymer og kærnemælk i, og pisk det sammen.
Piske æggehviderne stive, og vend dem forsigtigt i koldskålen.
 
Tips: Tilsæt frugt eller bær efter lyst, FØR æggehviderne.
Server med kammerjunkere eller ristet havregryn med sukker.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 782 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Skinke og melonEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Grillede bananer med isEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Syltede gyldne tropiske frugter i lag med kokoscremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Skinke og melonEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os