Logo

Moritskage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ kg æbler
1 dl vand
½ dl sherry
100 g sukker

Dej:
65 g smør
65 g sukker
3 æg, delte
½ tsk kardemomme
65 g rugbrøds-drys
¼ liter fløde

Æblerne skylles, skrælles og skæres i både. Blomst, stilk og kernehus fjernes. Æblestykkerne dampes møre i vand, vin og sukker til væden er fordampet. Æblerne lægges i ovnfast, smurt fad. Smør og sukker røres godt. Æggeblommerne tilsættes. Kardemomme og rugbrøds-drys blandes i. De stiftpiskede æggehvider vendes i med let hånd. Dejen trækkes hen over æblerne. Fløden hældes over.
Bages 1 time ved 185º. Kagen kan spises varm eller kold med flødeskum.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.301 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her